Elérhetőségeim

Krámli András 

Személyesen Budapesten a II. kerületben tudunk beszélgetni; online Zoom vagy Skype applikáció segítségével. Az első konzultáció időtartama 75 perc, hogy kicsit jobban megismerjük egymást és mindketten el tudjuk dönteni, szeretnénk-e együtt dolgozni. Ennek díja 18.000 ft. A további konzultációk 50/75/100 percesek. Ár rendszerességtől függően és egyéb szempontok mérlegelése alapján megegyezés szerint. 

Május 20. és június 28. között ha jelentkezel, kérhetsz díjmentes online konzultációt első alkalommal (max. 30 perc). A lenti űrlapon rovatban kérlek jelezd szándékod '30 perces konzultáció' megjegyzéssel.

Kedvezményes lehetőséget biztosítok tanároknak, kulturális területen valamint egészségügyben dolgozók részére. Pontos részletekért írj vagy jelezd kérlek az űrlapon.

A sétakonzultáció 100 perces időtartamú (az első személyes vagy online találkozót követően lehetséges). Ajánlott helyszínek: Margit-sziget vagy Városmajor. Kedvezőtlen időjárás esetén egy csendesebb kávézóban is tudunk találkozni.

A Csoportok/Workshopok helyszíne általában Budapest vagy Online.

Írok Andrisnak

Megadhatod a legközelebbi dátumot is, ha támogató beszélgetést szeretnél kérni, és e-mailben válaszolni fogok