Bemutatkozó

1989 májusában születtem Veszprémben, 2013 óta Budapesten élek. Felsőfokú tanulmányaimat Magyarországon, Finnországban és Ausztriában folytattam magyar, német illetve angol nyelven, német nyelven diplomáztam. Egyetemi szinten közgazdaságtant (MA) és pszichológiát (BA) tanultam (utóbbi elvégzése még folyamatban).  Tanácsadóként a németországi székhelyű MAU Consultingnál dolgoztam 2014-2018 között, számos nemzetközi projektben közreműködve  (Németország, Svájc, Hollandia és Belgium). A külföldi és nyelvi tapasztalataimat folyamatosan használom és fejlesztem, fordításokat készítek német illetve angol nyelvről pszichológiai és színházi szövegeket:   Feldmár András és Edith Kroeber közös német nyelvű könyvének előkészítésében, szerkesztésében és magyarra fordításán dolgozom jelenleg.

Feldmár András munkásságát 2013 óta követem aktívan, az utóbbi években heti rendszerességgel van lehetőségem együtt dolgozni vele. 2014-től a hozzá fűződő Soteria Menedék Program önkéntese vagyok, ahol nagyon sokat tanultam arról, miképpen lehet 'jól' együtt lenni krízisben lévő emberekkel. A Feldmár Intézetet Büky Dorottyán keresztül ismertem meg, aki nagy hatással volt a gondolkodásomra társadalmi és közéleti kérdésekben. 2017-től számos projekt megvalósításában működök közre a Feldmár Intézetben: az egyik legjelentősebbnek az újragombolt 2017-es Pszicho-Filo Expot tartom, ahol többek között Vekerdy Tamás, Heller Ágnes, Mérő László, Vajda Mihály és Feldmár András is előadóként volt jelen, valamint a Nézőművészeti Kft.-vel koprodukcióban közösen szerveztem színházi esteket illetve workshopot (Létezik-e függőség?; Amiről nem készült családi fotó; Hekkeld meg a történeted Scherer Péterrel). 

A Laingi hagyományt (Feldmár András tanítómestere) megelevenítve Andrással fut egy videós sorozatom a youtube-on, 12 olvasmány munkacímmel. 

Számos (általában tematikus) csoportot és workshopot vezetek/facilitálok a Feldmár Intézet keretein belül. A havi rendszerességű 'feldmári' intervíziós csoport tagja vagyok, valamint a kéthetenkénti Bem moziban megrendezésre kerülő Feldmár Filmklubban állandó beszélgető partner. Hobbim a filmek, a színház és a színházi improvizáció, ezen tapasztalatokat 'ultraspirituális' irányú workshopjaimon előszeretettel felhasználom.